kaikki ajovalmennukset eivät ole samanlaisia.

Kilpailuvalttejamme ovat korkea laatu sekä asiakaslähtöinen ja kustannustehokas toteutus. Henkilökohtaiset ajovalmennukset voimme toteuttaa yksilöllisesti, jokaisen henkilökohtaisen aikataulun mukaan. Ajotapavalmennukset voidaan aloittaa kustannuksia säästäen osallistujien työpaikoilta. Liukkaan kelin valmennukset voimme toteuttaa yritystäsi tai osallistujia lähimmällä liukkaan kelin radalla. Teoriavalmennuksen voimme järjestää yrityksenne tiloissa ja SafeDrive nanolearning on käytettävissä koska vain, paitsi ajaessa.

Ammattilaisille tarjoamme Helly Hansen Workwear näkyvät varoitusvaatteet.

Palvelut

Ajovalmennukset

Ajovalmennuksessa viedään teoriat käytäntöön. Mielekkäästi ja tehokkaasti.  Ajovalmennus voi olla yksilöllinen tai ryhmävalmennus. Osa ajovalmennuksistamme toteutetaan liikenteessä ja osa ajoharjoitteluradalla, riippuen siitä mitkä ovat tavoitteesi.

Palvelut

LUENNOT

Teoriavalmennuksesta saat heti käytäntöön siirettäviä vinkkejä ja pysäyttäviä faktoja. Lupaamme että teoriavalmennuksemme muuttaa käsityksesi luokkahuonevalmennuksesta.

Palvelut

huomiovaatteet ja ensiaputuotteet

Helly Hansen Workwear varoitusvaatteet ammattilaisille. HH WW ICU turvaliivi on täysin uudentyyppinen erityisen näkyvä varoitusvaate esimerkiksi viranomaisille, sairaankuljetukseen, hinauspalveluihin ja muihin työtehtäviin joissa työntekijän näkyvyys on erityisen tärkeää.

Helppokäyttöiset Cederrothin ensiaputuotteet autoihin ja työpaikoille.