LUENNOT

Puhuttelevaa faktaa ja heti käytäntöön siirrettäviä vinkkejä, joista keskustelu jatkuu vielä seuraavanakin päivänä. Luento voidaan toteuttaa  tiimeittäin yrityksesi tiloissa tai vaikka koko henkilöstölle kokouspäivän yhteydessä. Valitse alta valmiista vaihtoehdoista tai räätälöidään yrityksesi tarpeisiin sopiva kokonaisuus. Ota yhteyttä. 

 TURVALLISEN JA TALOUDELLISEN AJOTAVAN LUENTO

Kesto 2,5 h, osallistujamäärä rajaton. Tavoitteena sytyttää kipinä ajotapojen reivaamiseksi turvallisempaan ja vähemmän kuluttavaan suuntaan.

Luennosta saat tuoreita ajatuksia ajotapojesi päivittämiseksi. Luennolla hyödynnämme hyviä käytäntöjä, tutkimustietoa, videoklippejä ja haastemme sinut muutokseen. Luennolla tarjoamme konkreettisia keinoja turvallisuuden parantamiseksi. Puhumme ajamiseen vaikuttavista häiriötekijöistä, puolustuksellisesta ajotavasta, katsetekniikasta ja muiden huomioimisesta. Meiltä saat työkalut, mutta vain sinä voit ottaa ne käytöön. Suosittelemme luennon jatkoksi Ennakoivan ja taloudelllisen ajotavan ajovalmennusta.

”Huippu hyvä luento, huippu hyvä luennoitsija” Mari, Helsinki 

”Positiivisella tavalla tuotiin esille uusia lähestymistapoja ennakoida tilanteita liikenteessä.” Kari, Espoo

”Ihan jokaisella kurssilla ei ole näin helposti ymmärrettävää valmentajaa, jolla on myös pedagogia hallussa.” Ville, Espoo

Luennot
Luennot

KAUPUNKIAJO JA PYSÄKÖINTI LUENTO

Kesto 2,5 h, osallistujamäärä rajaton. Tavoitteena vähentää pysäköintikolarin, peräänajon, ja risteyskolarin riskiä.

Luennolta saat työkalut joilla parannat turvallisuutasi kaupunkiajossa ja pysäköintitilanteissa. Vilkkaassa liikenteessä ja pysäköintitilanteissa kuljettaja toimii usein havaintokapasiteetinsa rajoilla. Puhumme hyvästä katseen käytöstä, ennakoinnista ja ympärillä olevan tilan huolehtimisesta sekä häiriötekijöiden poistamisesta. Näiden avulla parannat turvallisuutta ja vähennät kustannuksia. Suositteleme jatkoksi Kaupunkiajo- ja pysäköinti ajovalmennusta.

”Hieno, käytännönläheinen ja opettavainen valmennus” Erkki, Helsinki 

”Hyvin vedetty luento, sopivasti asiaa ja hyvä materiaali havahduttavine videoineen, rento meininki :)” Heli, Helsinki

 

MAANTIEAJO LUENTO

Kesto 2,5 h, osallistujamäärä rajaton. Tavoitteena vähentää nokkakolarin, suistumiskolarin ja risteyskolarin riskejä.

Luennolta saat heti käytäntöön siirrettäviä keinoja parantaa turvallisuuttasi maantiellä. Luennon teemoina ovat ajovireys, ajoergonomia, häiriötekijät ja tyypillisimpien vaaratilanteiden välttäminen. Maantieajo on kaupunkiajoa yksitoikkoisempaa ja siellä paljon ajavilla riskit liittyvät usein ajovireuden laskuun tai häiriötekijöihin. Vaikka maantiellä ajetaan vain pieni osa kaikista kolareista, ovat niiden seuraukset suurista nopeuksista johtuen usein vakavia. Pieni muutos ajotavoissasi voi parantaa sinun ja muiden turvallisuutta merkittävästi.  Suosittelemme jatkoksi käytännön Maantieajovalmennusta.

”Jatkossakin painostusta työnantajan suuntaan että tämänkaltaiset kurssit toteutuisivat . Kiitos! ” Kalevi, Helsinki

”Todella mielenkiintoinen ja tärkeä kokonaisuus vaikka en päivittäin autoa työajoon tarvitsekaan.” Martina, Tampere

Luennot