Liikenneturvallisuuspalvelut Koneelle

Hyvä Koneen autoilija, 

Liikenne ja siihen liittyvät riskit ovat osa arkeamme. Useat työtehtävät Koneella edellyttävät liikkumista tieliikenteessä. Omilla valinnoilla on helppo vaikuttaa riskeihin ja niiden suuruuteen. Ajattelu- ja ajotapoja kehittämällä parannamme kaikkien tiellä liikkujien liikenneturvallisuutta. 

Tarjoamme Koneelle kattavat ja asiantuntevat palvelut liikenneturvallisuuden parantamiseen. 

Tästä osoitteesta löydät Koneen henkilöstölle kohdennetut webinaarit ja luennot, itsenäisesti tehtävät verkkovalmennukset sekä ajovalmennukset.

Ole yhteydessä esimieheesi ennen palvelun tilaamista.Webinaarit ja luennot

Kesto: sopimuksen mukaan, enintään 3 h

Koneen erikoishinta: 690,00 €. Useammat tilaisuudet saman päivän aikana -50 % sopimushinnasta. Alv 0 %.

Sisältö: Valmiiden sisältöjen lisäksi voimme räätälöidä tiimikokoukseen, turvallisuuspäivään tai perehdytykseen toiveidesi mukaisen kokonaisuuden. Kerro meille haluamasi aiheet, me tuotamme vaikuttavan ja vuorovaikutteisen sisällön. Valmiita sisältöjä on tarjolla mm. seuraavista aiheista: Puolustuksellinen ajotapa, Taloudellinen ajotapa, Turvallinen työmatka, Talvella ajaminen, Uusi Tieliikennelaki, Driving in Finland, Sustainable driving...


Verkkovalmennukset

Kesto: 15 - 30 min verkkovalmennusmoduli

Koneen erikoishinta: -10 % e-learning sivustomme hinnoista

Sisältö: Itsenäisesti tehtäviä verkkovalmennuksia tuotamme jatkuvasti lisää. Tällä hetkellä on tarjolla Uusi Tieliikennelaki,  Ajoergonomia, Driving ergonomics ja pian valmistuu Taloudellinen ajaminen. 

Saatavilla olevat verkkovalmennukset löydät täältä.


Henkilökohtaiset ajovalmennukset


Kesto: 1,5 h

Koneen erikoishinta: 230,00 € / henkilö. Alv 0 %.

Sisältö: Henkilökohtaisen ajovalmennuksen sisältö räätälöidään kunkin osallistujan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Valmennuksen perustana voi olla ajotapavalmennus, maantieajovalmennus tai kaupunkiajo- ja pysäköintivalmennus. Valmennuksen lopullinen sisältö rakentuu esikyselyn ja sen perusteella käytävän keskustelun pohjalta. Henkilökohtainen ajovalmennus sisältää aina ajoergonomian tarkastuksen sekä auton turvavarusteiden tarkistuksen. 


Liukkaan kelin valmennus

Esimerkki kustannuksesta: 12 henkilön liukkaan kelin valmennus Vantaalla 2414,00 €. Alv 0 %. Hinta sisältää valmennuksen, rata- ja tilavuokrat sekä lounaan.

Esimerkki sisällöstä: 1 h teoriavalmennusta, lounas, 3 h käytännön ajoharjoittelua omilla autoilla, iltapäiväkahvi, 1 h vierailu vuorovaikutteisessa turvallisuustalossa kesto 5,5 h. Kustannus .

Liukkaan kelin valmennus sisältää vuorovaikutteista teoriavalmennusta sekä käytännön harjoittelua. Valmennuspäivän kesto ja kokonaisuus voidaan räätälöidä kunkin ryhmän tarpeiden ja toiveiden mukaan.  Maksimi osallistujamäärä riippuu radasta ja on 12-24 henkilöä. 


Matkakustannukset pääkaupunkiseudun ulkopuolelle 0,70 € / km ja Yöpymiset 150,00 € / yö.