Liikenneturvallisuuspalvelut ABB:lle

Hyvä ABB:läinen, 

Liikenne ja siihen liittyvät riskit ovat osa arkeamme. Useat työtehtävät ABB:llä edellyttävät liikkumista tieliikenteessä. Omilla valinnoilla on helppo vaikuttaa riskeihin ja niiden suuruuteen. Ajattelu- ja ajotapoja kehittämällä parannamme kaikkien tiellä liikkujien liikenneturvallisuutta. 

Sopimuskumppanina tarjoamme ABB:läisille kattavat ja asiantuntevat palvelut liikenneturvallisuuden parantamiseen. 

Tästä osoitteesta löydät ABB:n henkilöstölle kohdennetut webinaarit ja luennot, itsenäisesti tehtävät verkkovalmennukset sekä ajovalmennukset.

Ole yhteydessä esimieheesi ennen palvelun tilaamista.Webinaarit ja luennot

Kesto: sopimuksen mukaan, enintään 3 h

ABB:n sopimushinta: 657,00 €. Useammat tilaisuudet saman päivän aikana -50 % sopimushinnasta. Alv 0 %.

Sisältö: Valmiiden sisältöjen lisäksi voimme räätälöidä tiimikokoukseen, turvallisuuspäivään tai perehdytykseen toiveidesi mukaisen kokonaisuuden. Kerro meille haluamasi aiheet, me tuotamme vaikuttavan ja vuorovaikutteisen sisällön. Valmiita sisältöjä on tarjolla mm. seuraavista aiheista: Puolustuksellinen ajotapa, Taloudellinen ajotapa, Turvallinen työmatka, Talvella ajaminen, Uusi Tieliikennelaki, Driving in Finland, Sustainable driving...


Verkkovalmennukset

Kesto: 15 - 30 min verkkovalmennusmoduli

ABB:n sopimushinta: -10 % e-learning sivustomme hinnoista

Sisältö: Itsenäisesti tehtäviä verkkovalmennuksia tuotamme jatkuvasti lisää. Tällä hetkellä on tarjolla Uusi Tieliikennelaki,  Ajoergonomia, Driving ergonomics ja pian valmistuu Taloudellinen ajaminen. 

Saatavilla olevat verkkovalmennukset löydät täältä.


Henkilökohtaiset ajovalmennukset


Kesto: 1,5 h

ABB:n sopimushinta: 230,00 € / henkilö. Alv 0 %.

Sisältö: Henkilökohtaisen ajovalmennuksen sisältö räätälöidään kunkin osallistujan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Valmennuksen perustana voi olla ajotapavalmennus, maantieajovalmennus tai kaupunkiajo- ja pysäköintivalmennus. Valmennuksen lopullinen sisältö rakentuu esikyselyn ja sen perusteella käytävän keskustelun pohjalta. Henkilökohtainen ajovalmennus sisältää aina ajoergonomian tarkastuksen sekä auton turvavarusteiden tarkistuksen. 


Liukkaan kelin valmennus

Esimerkki kustannuksesta: 12 henkilön liukkaan kelin valmennus Vantaalla 2541,00 €. Alv 0 %. Hinta sisältää valmennuksen, rata- ja tilavuokrat sekä lounaan.

Esimerkki sisällöstä: 1 h teoriavalmennusta, lounas, 3 h käytännön ajoharjoittelua omilla autoilla, iltapäiväkahvi, 1 h vierailu vuorovaikutteisessa turvallisuustalossa kesto 5,5 h. Kustannus .

Liukkaan kelin valmennus sisältää vuorovaikutteista teoriavalmennusta sekä käytännön harjoittelua. Valmennuspäivän kesto ja kokonaisuus voidaan räätälöidä kunkin ryhmän tarpeiden ja toiveiden mukaan.  Maksimi osallistujamäärä riippuu radasta ja on 12-24 henkilöä. 


Matkakustannukset pääkaupunkiseudun ulkopuolelle 0,70 € / km ja Yöpymiset 150,00 € / yö.