Liikenneturvallisuuspalvelut Nesteelle

Hyvä nesteläinen, 

Liikenne ja siihen liittyvät riskit ovat osa arkeamme. Useat työtehtävät Nesteellä edellyttävät liikkumista tieliikenteessä. Omilla valinnoilla on helppo vaikuttaa riskeihin ja niiden suuruuteen. Ajattelu- ja ajotapoja kehittämällä parannamme kaikkien tiellä liikkujien liikenneturvallisuutta sekä kestävän kehityksen mukaista liikkumista.

Olemme jo liki kymmen vuoden ajan olleet mukana kehittämässä Nesteen henkilöstön liikenneturvallisuutta. Nyt kaikki Nesteelle tarjottavat liikenneturvallisuuspalvelumme löytyvät yhdestä osoitteesta. Täältä löydät webinaarit ja luennot, itsenäisesti tehtävät verkkovalmennukset sekä ajovalmennukset.

Olemme mielellämme avuksi kaikissa liikenneturvallisuuden kehittämiseen liityvissä asioissa. Voit kysyä apuamme esim. turvavarttien ja tiimikokouksen liikenneturvallisuus-sisältöön liittyvissä asioissa.Webinaarit ja luennot

Kesto: sopimuksen mukaan, enintään 3 h

Nesteen erikoishinta: 690,00 €. Useammat tilaisuudet saman päivän aikana -50 % sopimushinnasta. Alv 0 %.

Sisältö: Valmiiden sisältöjen lisäksi voimme räätälöidä tiimikokoukseen, turvallisuuspäivään tai perehdytykseen toiveidesi mukaisen kokonaisuuden. Kerro meille haluamasi aiheet, me tuotamme vaikuttavan ja vuorovaikutteisen sisällön. Valmiita sisältöjä on tarjolla mm. seuraavista aiheista: Puolustuksellinen ajotapa, Taloudellinen ajotapa, Turvallinen työmatka, Talvella ajaminen, Uusi Tieliikennelaki, Driving in Finland, Sustainable driving...


Verkkovalmennukset

Kesto: 15 - 30 min verkkovalmennusmoduli

Nesteen erikoishinta: -10 % e-learning sivustomme hinnoista

Sisältö: Itsenäisesti tehtäviä verkkovalmennuksia tuotamme jatkuvasti lisää. Tällä hetkellä on tarjolla Uusi Tieliikennelaki,  Ajoergonomia, Driving ergonomics ja pian valmistuu Taloudellinen ajaminen. 

Saatavilla olevat verkkovalmennukset löydät täältä.Liukkaan kelin valmennus

Esimerkki kustannuksesta: 12 henkilön liukkaan kelin valmennus Vantaalla 2414,00 €. Alv 0 %. Hinta sisältää valmennuksen, rata- ja tilavuokrat sekä lounaan.

Esimerkki sisällöstä: 1 h teoriavalmennusta, lounas, 3 h käytännön ajoharjoittelua omilla autoilla, iltapäiväkahvi, 1 h vierailu vuorovaikutteisessa turvallisuustalossa kesto 5,5 h.

Liukkaan kelin valmennus sisältää vuorovaikutteista teoriavalmennusta sekä käytännön harjoittelua. Valmennuspäivän kesto ja kokonaisuus voidaan räätälöidä kunkin ryhmän tarpeiden ja toiveiden mukaan. Maksimi osallistujamäärä riippuu radasta ja on 12-24 henkilöä. 


Matkakustannukset pääkaupunkiseudun ulkopuolelle 0,70 € / km ja Yöpymiset 150,00 € / yö.