Liikenneturvallisuuden verkkokurssit

Pyydä tarjous verkkokurssista

Liikenneturvallisuuden verkkokurssit ovat turvallinen, joustava ja inspiroiva tapa kehittää henkilöstön liikenneturvallisuusosaamista. 

Ensimmäinen verkkokurssimme perehdyttää uuden 1.6.2020 voimaan tulevan Tieliikennelain keskeisimpiin muutoksiin. Kurssi sopii kaikille tienkäyttäjille ja sen saat täältä. Uusi Tieliikennelaki verkkokurssin veroton hinta on 35 € / käyttäjä (alv 0%) ja yli 20 henkilön tilauksista teemme volyymitarjouksen.

Ajoergonomian verkkokurssilta saa helpot ja perusteelliset ohjeet turvallisen, toiminnallisen ja ergonomisen ajoasennon säätämiseen. Kurssilla on kätevä täsmätyökalu ajoasennon säätämiseen. Kurssilta löytyy myös syvällisempää tietoa ajoasennon merkityksestä turvallisuudelle, toiminnallisuudelle ja ergonomialle.

Kevään ja kesän aikana tulemme tarjoamaan myös muita uusia verkkokursseja.

Verkkokurssin sisällöt ovat monipuolisia ja innostavia. Opiskelu tapahtuu videoiden, tehtävien, kuvien ja tekstisisällön avulla. Jokaisen kurssin lopussa on lopputesti, joka mittaa oppimisen tasoa. Hyväksytyn lopputestin suorittaneet saavat todistuksen osaamisestaan. Testi on mahdollista uusia.

Verkkokurssiemme ulkoasu, logo, värimaailma, kuvitus ja sisältö voidaan muotoilla asiakasyrityksen ilmeen mukaiseksi.  Asiakasyritys voi halutessaan nimetä henkilön joka voi hallinnoida kursseja, ostaa kursseja, lisätä tai poistaa osallistujia ja nähdä osallistujien eteneminen. 

Liikenneturvallisuus on osaamisemme keskiössä, mutta pedagoginen osaamisemme ja monipuolinen verkkokurssialustamme mahdollistavat minkä tahansa verkkokurssin rakentamisen asiakkaan sisällöllä.