Liikenneturvallisuuden verkkovalmennukset

Pyydä tarjous verkkovalmennuksesta

Liikenneturvallisuuden verkkovalmennukset ovat turvallinen, joustava ja inspiroiva tapa kehittää henkilöstön liikenneturvallisuusosaamista. 

Ensimmäinen verkkovalmennuksemme perehdyttää uuden 1.6.2020 voimaan tulevan Tieliikennelain keskeisimpiin muutoksiin. Kurssi sopii kaikille tienkäyttäjille ja sen saat täältä. Uusi Tieliikennelaki verkkovalmennuksen veroton hinta on 35 € / käyttäjä (alv 0%) ja yli 20 henkilön tilauksista teemme volyymitarjouksen.

Ajoergonomian verkkovalmennuksesta saa helpot ja perusteelliset ohjeet turvallisen, toiminnallisen ja ergonomisen ajoasennon säätämiseen. Valmennus on kätevä täsmätyökalu ajoasennon säätämiseen. Valmennuksesta löytyy myös syvällisempää tietoa ajoasennon merkityksestä turvallisuudelle, toiminnallisuudelle ja ergonomialle.

Verkkovalmennusten sisällöt ovat monipuolisia ja innostavia. Opiskelu tapahtuu videoiden, tehtävien, kuvien ja tekstisisällön avulla. Jokaisen valmennuksen lopussa on lopputesti, joka mittaa oppimisen tasoa. Hyväksytyn lopputestin suorittaneet saavat todistuksen osaamisestaan. Testi on mahdollista uusia.

Verkkovalmennustemme ulkoasu, logo, värimaailma, kuvitus ja sisältö voidaan muotoilla asiakasyrityksen ilmeen mukaiseksi.  Asiakasyritys voi halutessaan nimetä henkilön joka voi hallinnoida valmennuksia, ostaa kursseja, lisätä tai poistaa osallistujia ja nähdä osallistujien eteneminen. 

Liikenneturvallisuus on osaamisemme keskiössä, mutta pedagoginen osaamisemme ja monipuolinen verkkovalmennusalustamme mahdollistavat minkä tahansa verkkovalmennuksen rakentamisen asiakkaan sisällöllä.