Liikenneturvallisuuspalvelut ABB:lle

Hyvä ABB:läinen, 

Liikenne ja siihen liittyvät riskit ovat osa arkeamme. Useat työtehtävät ABB:llä edellyttävät liikkumista tieliikenteessä. Omilla valinnoilla on helppo vaikuttaa riskeihin ja niiden suuruuteen. Ajattelu- ja ajotapoja kehittämällä parannamme kaikkien tiellä liikkujien liikenneturvallisuutta. 

Sopimuskumppanina tarjoamme ABB:läisille kattavat ja asiantuntevat palvelut liikenneturvallisuuden parantamiseen. 

Tästä osoitteesta löydät ABB:n henkilöstölle kohdennetut webinaarit, luennot sekä ajovalmennukset.

Ole yhteydessä esimieheesi ennen palvelun tilaamista.Webinaarit ja luennot

Kesto: sopimuksen mukaan, enintään 3 h

ABB:n sopimushinta: 657,00 €. Useammat tilaisuudet saman päivän aikana -50 % sopimushinnasta. Alv 0 %.

Sisältö: Valmiiden sisältöjen lisäksi voimme räätälöidä tiimikokoukseen, turvallisuuspäivään tai perehdytykseen toiveidesi mukaisen kokonaisuuden. Kerro meille haluamasi aiheet, me tuotamme vaikuttavan ja vuorovaikutteisen sisällön. Valmiita sisältöjä on tarjolla mm. seuraavista aiheista: Puolustuksellinen ajotapa, Taloudellinen ajotapa, Turvallinen työmatka, Talvella ajaminen, Uusi sähköautoilija, Driving in Finland, Sustainable driving...Henkilökohtaiset ajovalmennukset


Kesto: 1,5 h

ABB:n sopimushinta: 230,00 € / henkilö. Alv 0 %.

Sisältö: Henkilökohtaisen ajovalmennuksen sisältö räätälöidään kunkin osallistujan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Valmennuksen perustana voi olla ajotapavalmennus, maantieajovalmennus tai kaupunkiajo- ja pysäköintivalmennus. Valmennuksen lopullinen sisältö rakentuu esikyselyn ja sen perusteella käytävän keskustelun pohjalta. Henkilökohtainen ajovalmennus sisältää aina ajoergonomian tarkastuksen sekä auton turvavarusteiden tarkistuksen. 


Liukkaan kelin valmennus

Esimerkki kustannuksesta: 12 henkilön liukkaan kelin valmennus Vantaalla 3046,00 €. Alv 0 %. Hinta sisältää valmennuksen, rata- ja tilavuokrat sekä lounaan.

Esimerkki sisällöstä: 1 h teoriavalmennusta, lounas, 3 h käytännön ajoharjoittelua omilla autoilla, iltapäiväkahvi, 1 h vierailu vuorovaikutteisessa turvallisuustalossa kesto 5,5 h. 

Liukkaan kelin valmennus sisältää vuorovaikutteista teoriavalmennusta sekä käytännön harjoittelua. Valmennuspäivän kesto ja kokonaisuus voidaan räätälöidä kunkin ryhmän tarpeiden ja toiveiden mukaan.  Ryhmäkoot 6, 12, 18 ja 24 henkilöä. 


Matkakustannukset pääkaupunkiseudun ulkopuolelle 0,70 € / km ja Yöpymiset 170,00 € / yö.