Ajovalmennukset

Meiltä saat laadukkaiden valmennusten lisäksi vaivattoman avaimet käteen -toteutuksen. Ajovalmennukset ympäri Suomen. Livenä tai verkossa. Yksilöllisesti tai ryhmissä.


Henkilökohtaiset ajovalmennukset

Tarjoamme  tehokkaat keinot riskien, päästöjen ja kustannusten vähentämiseen sekä hyvinvoinnin lisäämiseen. Henkilökohtainen ajovalmennus räätälöidään kunkin osallistujan tarpeita vastaavaksi. Osallistuja täyttää ennen valmennusta esikyselyn ja valmennuksen perustana toimii Ajotapa-, Maantie-, tai Pysäköinti- ja kaupunkiajovalmennus. Valmennuksen kesto on 1,5 h ja se sisältää ajoergonomian tarkistuksen sekä auton turvavarusteiden ja renkaiden kunnon tarkastuksen. Henkilökohtaisten ajovalmennusten lähtöpaikkana toimii yrityksenne kotiovi. Valmennuksista saatavat keinot ovat heti käytettävissä.

Ajotapavalmennus parantaa liikenneturvallisuutta ja hyvinvointia
Ajotapavalmennus parantaa liikenneturvallisuutta ja hyvinvointia

Ajotapavalmennus

Totutut tavat ohjaavat toimintaamme liikenteessäkin. Kehittämällä ajotapoja parannamme turvallisuutta ja hyvinvointia sekä vähennämme päästöjä ja kustannuksia.

Tavoitteena on esikyselyn, ajoanalyysin ja keskustelun löytää olennaisimmat kehityskohteet  ja ohjata helppoihin käytännön tekoihin, jolla mahdollistetaan suurin muutos pienimmällä tekemisellä.

Liikenneturvallisuuden parantaminen maantieajossa
Liikenneturvallisuuden parantaminen maantieajossa

Maantieajovalmennus

Maanteillämme tapahtuu vajaa neljännes kaikista kolareista, mutta loukkaantumisiin johtaneista kolareista enemmän kuin joka kolmas.

Maantieajovalmennuksemme tavoitteena on tarjota keinot kaikkein vakavimpien kolareiden riskin vähentämiseen sekä ajoergonomian ja -vireyden parantamiseen.

 

Kaupunkiajovalmennus vähentää pysäköintikolareiden riskiä
Kaupunkiajovalmennus vähentää pysäköintikolareiden riskiä

Pysäköinti- ja kaupunkiajovalmennus

Joka kolmas kolari Suomessa ajetaan peruuttamalla ja lähes puolet kolareista parkkipaikoilla. Peräänajoista aiheutuu eniten henkilövahinkoja. 

Pysäköinti-  ja kaupunkiajovalmennuksemme keskittyy eniten kustannuksia aiheuttavien kolareiden vähentämiseen.


Ajovalmennukset ryhmille

Pienryhmävalmennukset sopivat tyhy -päivän ohjelmaksi tai kokouksen turvallisuusteemaksi.

Talviajovalmennus

Talviajovalmennuksesta saa tehokkaat työkalut liikenteen hätätilanteiden varalle. Talviajovalmennus sopii erinomaisesti tyhy -päivän ohjelmaksi tai tiimikokouksen turvallisuusteemaksi.

Talvivalmennuksen kesto vaihtelee sisällöstä riippuen 2,5-5,5 h. Valmennus sisältää teoriavalmennusta lähi tai verkkovalmenuksena, käytännön ajoharjoittelua pienryhmissä, mahdollisen vierailun liikenneturvallisuustalossa sekä lounaan. 

Pimeällä ajamisen valmennus 

Pimeällä ajamisen valmennuksesta saa keinoja joiden avulla näet ja näyt paremmin pimeällä ja hämärässä. Myös Pimeällä ajamisen valmennus sopii tyhy -päivän tai tiimikokouksen ohjelmaksi.

Pimeän ajon valmennuksen kesto on 3,5 h. Valmennus sisältää teoriavalmennusta, demonstraatioita sekä käytännön harjoittelua pienryhmissä.

Yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun pian yhteydessä