Ajovalmennukset

Meiltä saat laadukkaan valmennuksen lisäksi helpon avaimet käteen -toteutuksen. Ajovalmennukset silloin ja siellä kun henkilöstöllenne sopii. 


Henkilökohtaiset ajovalmennukset

Tarjoamme  tehokkaat keinot riskien ja kustannusten vähentämiseen sekä hyvinvoinnin lisäämiseen. Henkilökohtaisten ajovalmennusten kesto on 1,5 h ja ne sisältävät ajoergonomian tarkistuksen sekä auton turvavarusteiden ja renkaiden kunnon tarkastuksen. Henkilökohtaisten ajovalmennusten lähtöpaikkana toimii yrityksenne kotiovi. Valmennuksista saatavat keinot ovat heti käytettävissä.

Ajotapa

Totutut tavat ohjaavat toimintaamme liikenteessäkin. Kehittämällä ajotapoja turvallisimmiksi parannamme myös hyvinvointia.

Tavoitteemme on ajoanalyysin ja keskustelun pohjalta ohjata helppoihin muutoksiin, jolla minimoidaan keskeisimmät riskit ja parannetaan hyvinvointia sekä vähennetään kustannuksia ja päästöjä.

Maantieajo

Maanteillämme tapahtuu vajaa neljännes kaikista kolareista, mutta loukkaantumisiin johtaneista kolareista enemmän kuin joka kolmas.

Maantieajovalmennuksemme tavoitteena on tarjota keinot kaikkein vakavimpien kolareiden riskin vähentämiseen sekä ajoergonomian ja -vireyden parantamiseen.

 

Kaupunkiajo- ja pysäköinti

Joka kolmas kolari Suomessa ajetaan peruuttamalla ja lähes puolet kolareista parkkipaikoilla. Peräänajoista aiheutuu eniten henkilövahinkoja. 

Kaupunkiajo- ja pysäköintivalmennuksemme keskittyy eniten kustannuksia aiheuttavien kolareiden vähentämiseen.


Onnellinen ja hyvinvoiva kuljettaja suoriutuu paremmin.

                                                                    Dr Aki Hintsa

Ajovalmennukset ryhmille

Pienryhmävalmennukset sopivat tyhy -päivän ohjelmaksi tai kokouksen turvallisuusteemaksi.

Liukas keli

Liukkaan kelin valmennuksesta saa tehokkaat työkalut liikenteen hätätilanteiden varalle. Liukkaan kelin valmennus sopii erinomaisesti tyhy -päivän ohjelmaksi tai tiimikokouksen turvallisuusteemaksi.

Liukkaan kelin valmennuksen kesto on 5,5 h. Valmennus sisältää teoriavalmennusta, käytännön ajoharjoittelua pienryhmissä, vierailun liikenneturvallisuustalossa (mikäli paikkakunnalla saatavilla) sekä lounaan. 

Pimeällä ajaminen 

Pimeällä ajamisen valmennuksesta saa keinoja joiden avulla näet ja näyt paremmin pimeällä ja hämärässä. Myös Pimeällä ajamisen valmennus sopii tyhy -päivän tai tiimikokouksen ohjelmaksi.

Pimeän ajon valmennuksen kesto on 3,5 h. Valmennus sisältää teoriavalmennusta, demonstraatioita sekä käytännön harjoittelua pienryhmissä.