Ajovalmennukset

Meiltä saat laadukkaan valmennuksen lisäksi helpon avaimet käteen -toteutuksen. Ajovalmennukset silloin ja siellä kun henkilöstöllenne sopii. 


Henkilökohtaiset ajovalmennukset

Tarjoamme  tehokkaat keinot riskien, päästöjen ja kustannusten vähentämiseen sekä hyvinvoinnin lisäämiseen. Henkilökohtainen ajovalmennus räätälöidään kunkin osallistujan tarpeita vastaavaksi. Osallistuja täyttää ennen valmennusta esikyselyn ja valmennuksen perustana toimii Ajotapa-, Maantie-, tai Kaupunki - ja pysäköintivalmennus. Valmennuksen kesto on 1,5 h ja se sisältää ajoergonomian tarkistuksen sekä auton turvavarusteiden ja renkaiden kunnon tarkastuksen. Henkilökohtaisten ajovalmennusten lähtöpaikkana toimii yrityksenne kotiovi. Valmennuksista saatavat keinot ovat heti käytettävissä.

Ajotapavalmennus parantaa liikenneturvallisuutta ja hyvinvointia
Ajotapavalmennus parantaa liikenneturvallisuutta ja hyvinvointia

Ajotapa

Totutut tavat ohjaavat toimintaamme liikenteessäkin. Kehittämällä ajotapoja parannamme turvallisuutta ja hyvinvointia sekä vähennämme päästöjä ja kustannuksia.

Tavoitteena on esikyselyn, ajoanalyysin ja keskustelun löytää olennaisimmat kehityskohteet  ja ohjata helppoihin käytännön tekoihin, jolla mahdollistetaan suurin muutos pienimmällä tekemisellä.

Liikenneturvallisuuden parantaminen maantieajossa
Liikenneturvallisuuden parantaminen maantieajossa

Maantieajo

Maanteillämme tapahtuu vajaa neljännes kaikista kolareista, mutta loukkaantumisiin johtaneista kolareista enemmän kuin joka kolmas.

Maantieajovalmennuksemme tavoitteena on tarjota keinot kaikkein vakavimpien kolareiden riskin vähentämiseen sekä ajoergonomian ja -vireyden parantamiseen.

 

Kaupunkiajovalmennus vähentää pysäköintikolareiden riskiä
Kaupunkiajovalmennus vähentää pysäköintikolareiden riskiä

Kaupunkiajo- ja pysäköinti

Joka kolmas kolari Suomessa ajetaan peruuttamalla ja lähes puolet kolareista parkkipaikoilla. Peräänajoista aiheutuu eniten henkilövahinkoja. 

Kaupunkiajo- ja pysäköintivalmennuksemme keskittyy eniten kustannuksia aiheuttavien kolareiden vähentämiseen.


Onnellinen ja hyvinvoiva kuljettaja suoriutuu paremmin.

                                                                    Dr Aki Hintsa

Ajovalmennukset ryhmille

Pienryhmävalmennukset sopivat tyhy -päivän ohjelmaksi tai kokouksen turvallisuusteemaksi.

Liukas keli

Liukkaan kelin valmennuksesta saa tehokkaat työkalut liikenteen hätätilanteiden varalle. Liukkaan kelin valmennus sopii erinomaisesti tyhy -päivän ohjelmaksi tai tiimikokouksen turvallisuusteemaksi.

Liukkaan kelin valmennuksen kesto on 5,5 h. Valmennus sisältää teoriavalmennusta, käytännön ajoharjoittelua pienryhmissä, vierailun liikenneturvallisuustalossa (mikäli paikkakunnalla saatavilla) sekä lounaan. 

Pimeällä ajaminen 

Pimeällä ajamisen valmennuksesta saa keinoja joiden avulla näet ja näyt paremmin pimeällä ja hämärässä. Myös Pimeällä ajamisen valmennus sopii tyhy -päivän tai tiimikokouksen ohjelmaksi.

Pimeän ajon valmennuksen kesto on 3,5 h. Valmennus sisältää teoriavalmennusta, demonstraatioita sekä käytännön harjoittelua pienryhmissä.

Yhteydenottopyyntö

Ole hyvä ja jätä yhteystietosi niin otamme sinuun yhteyttä niin pian kuin voimme.