Tietoa meistä

Olemme tehokas ja ketterä liikenneturvallisuuden asiantuntijayritys. Palvelemme kaiken kokoisia yrityksiä ja yhteisöjä kahden yrittäjän ja reilun kymmenen sopimusvalmentajan voimin ympäri Suomea. 

Mikäli haluat kehittää henkilöstösi liikenneturvallisuutta ja hyvinvointia sekä vähentää autoilusta syntyviä päästöjä ja kustannuksia olet oikeassa osoitteessa.


Tarjoamme kattavat ja asiantuntevat liikenneturvallisuuspalvelut yksittäisistä ajovalmennuksista kokonaisvaltaisiin liikenneturvallisuusohjelmiin.

Autamme asiakkaitamme parantamaan henkilöstönsä liikenne- ja työturvallisuutta sekä hyvinvointia. Muutokset ajattelu- ja ajotavoissa vähentävät autoilusta syntyviä kustannuksia ja päästöjä.

Sitoudumme työssämme Liikenne ja -viestintäministeriön tavoitteisiin. Suomen virallinen liikenneturvallisuustyön visio on, että kenenkään ei tarvitse kuolla tai loukkaantua vakavasti liikenteessä.

Excelsior ajovalmennus perustettiin Helsingissä vuonna 2003. Vuonna 2007 yrityksen nimi ja yhtiömuoto muuttuivat, syntyi Excelsior Palvelut Oy, jonka toiminimi Excelsior Liikenneturvallisuus kuvaa aiempaa paremmin yrityksemme toimintaa. 

Latinankielinen sana "excelsior" tarkoittaa korkeammalle, paremmaksi.