Orionin ajovalmennukset

Orionin työsuhdeautoilijoiden ajovalmennukset

Ajovalmennukset toteutetaan aina uuden työsuhdeauton vastaanottamisen jälkeen. Ajovalmennus on henkilökohtainen ja kestoltaan 1,5 h. Tarjolla on kolme vaihtoehtoista valmennusta (Ajotapavalmennus, Maantieajovalmennus tai Pysäköinti- ja kaupunkiajovalmennus), joista valitaan kunkin osallistujan tarpeisiin parhaiten sopiva moduli. Kolme erilaista valmennusmodulia mahdollistavat erilaisen sisällön eri valmennuskerroilla.

Lupauksemme

Lupaamme että saat ajovalmennuksesta keinoja joiden avulla voit lisätä ja ylläpitää liikenne- ja työturvallisuuttasi sekä parantaa hyvinvointiasi. Turvallinen ja ennakoiva ajotapa vähentää kulutusta ja päästöjä käyttövoimasta riippumatta. Kun osallistut ajovalmennukseen heti uuden auton vastaanottamisen jälkeen lupaamme että tunnet valmennuksen jälkeen autosi järjestelmät ja ominaisuudet aiempaa paremmin.

Toimimme näin

  • Uuden auton vastaanottamisen jälkeen saat sähköpostiisi viestin jossa on linkki sähköiseen ajanvaraukseen ja esikyselyyn.
  • Ajovalmentaja tapaa sinut vieraiden pysäköintipaikalla Orionin kampuksella ellei muuta sovita ja kestoltaan 1,5 h ajovalmennus toteutetaan uudella työsuhdeautollasi.
  • Kaikkiin ajovalmennusmoduleihin sisältyy auton turvatarkastus sekä ajoergonomian tarkistus
  • Ajovalmennuksen jälkeen saat sähköpostiisi palautteen.

Tervetuloa ajovalmennukseen!

Erittäin hyvä ajovalmennus ja sain monta tärkeää uutta oppia turvallisuudesta. Ja tärkein, otin ne saman tien käyttöön!

Kiitos!

Orionilainen