Voiko online -valmennuksella saada aikaan muutoksia ajotavoissa? Oikeesti?

02.05.2019

No totta ihmeessä. Lue tästä tuore case ja katso tulokset siitä kuinka onnistuimme vai onnistuimmeko?

Toteutimme maaliskuun lopulla asiakkaan toiveesta online -valmennuksen johon osallistui 60 henkilöä. Kaikki pysyivät linjoilla eli osallistujia oli sama määrä 2 h valmennuksen alusta loppuun asti. Ennen valmennusta lähetin taustoja ja tarpeita kartoittavan esikyselyn kyseiseen yksikköön ja siihen vastasi yli sata henkilöä. Esikyselyn vastausten pohjalta räätälöin valmennuksen sisällön.

Valmennuksessa pyysin että jokainen valitsee itselleen yhden (1) liikenneturvallisuutta parantavan asian jota kehittää aktiivisesti kuukauden ajan. Lupasin myös että palaan asiaan tasan kuukauden kuluttua. Lähetin asiakkaan yhteyshenkilön välityksellä kyselyn valmennuksen vaikutuksista ja alla keskeisimmät tulokset 14 kyselyyn vastanneen osalta. Kyselyn tulosten pohjalta on selvää että tämä turvallisuusinvestointi on jo maksanut itsensä takaisin.


Online valmennuksen kiistämättömiä hyötyjä ovat säästöt sekä ajankäytössä että kustannuksissa ja mahdollisuus rajoittamattomaan osallistujamäärään. 

Jätä yhteystietosi ja terveisesi alla olevalla lomakkeella jos haluat kuulla lisää siitä kuinka voimme auttaa yritystäsi parantamaan henkilöstön liikenneturvallisuutta ja hyvinvointia sekä vähentämään kustannuksia ja päästöjä.