Edullisin ja helpoin tapa kehittää ja ylläpitää henkilöstön liikenneturvallisuutta

12 kk SafeDrive NanoLearning

Tilaa SafeDrive NanoLearning henkilöstöllesi nyt vain 1 € / käyttäjä / kk (alv 0)

Katso SafeDrive esittelyvideo

SafeDrive NanoLearning on helppo ja nopea tapa kehittää ja ylläpitää yrityksen autoilijoiden liikenneturvallisuutta. SafeDrive sisältää 12 tiivistä vuorovaikutteista oppimisjaksoa. Jokaisessa jaksossa avainasioihin keskittyvä info, video, kysymysosio sekä kyseisen käytännön kotitehtävä. Kuukauden puolivälissä muistutamme sinua kuukauden teemasta ja tuomme siihen uutta näkökulmaa.

Sisältö

Sisällöksi on valittu 12 liikenneturvallisuuden kannalta keskeisintä teemaa joihin kuljettaja voi omalla toiminnallaan helpoiten vaikuttaa. Katso SafeDrive esittelyvideo

Helppo käyttää 

SafeDrive Nanolearning toimii kaikissa päätelaitteissa. Sinut tunnistetaan yksilöllisestä linkistä joten et tarvitse käyttäjätunnusta tai salasanaa.

Oma kirjasto

Portaalissa pääset kertaamaan aiemmin katsomiasi jaksoja. Liikennevalot kertovat mikäli jakso on jäänyt sinulta kesken tai et ole vielä aloittanut sitä.

Tilaa SafeDrive NanoLearning suoraan verkkokaupastamme. Kirjoita Tilauksen lopussa Lisätietoja kohtaan käyttäjien sähköpostiosoitteet. SafeDrive NanoLearning laskutetaan vuositilauksena. Veroton hinta on 12 € + alv 24 % / osallistuja / vuosi. Tilaus päättyy automaattisesti 12 kk kuluttua tilauksesta. Minimitilausmäärä 10 kpl.

SafeDriven ovat kehittäneet Excelsior Liikenneturvallisuus ja More Mobile Relations. Videot on tuotettu yhdessä LähiTapiolan kanssa. 

SafeDrive NanoLearningin käyttö- ja toimitusehdot